Unlimited prints | OMG Cabina Foto

Unlimited printsVrei  ca distractia sa fie totala si la vedere? Atunci Cabina Foto DESCHISA este ceea ce cauti. Aici rasetele si bucuria vor atrage atentia oricarui invitat oricat de conectat ar fi  la telefonul mobil :). Este mai degraba un photo corner decat o cabina foto sau mai englezeste open booth. Cocheta si usor de amplasat datorita dimensiunilor reduse, OMG!Cabina Foto se integreaza usor in orice locatie oricat de mica sau pretentioasa ar fi. Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor in cabina foto  pot fi atat uni cat si paiete colorate darsi  vestitul green screen care te poate teleporta oriunde.  Se poate folos chiar si fundalul locatiei unde este amplasata cabina foto.

OMG!Cabina Foto este potrivita pentru orice tip de eveniment nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand.

Vrei sa stii cat spatiu ocupa acest photo booth? (schita) Dimensiune un fundal obisnuit are 2,3 m lungime cu 2,2 m inaltime iar distanta pana la cabina foto trebuie sa fie de cel putin 1,5m,  astfel stim ca incape toata gasca.

 

Unlimited printsToate Cabinele Foto OMG! se bucura de dotarile unui mini studio foto, ceea ce insemna ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand vine vorba de calitatea pozelor. Folosim aparate foto DSLR si surse de lumina profesionale, totul pentru un rezultat printat impecabil pe imprimante cu sublimare termica. Cum? Subli ce? 🙂 adicaaaa, pozele printate in photobooth sunt rezistente la apa si UV si o sa le poti tine pe frigider multi ani, fara ca ele sa se degradeze in vreun fel. Doar cu foarfeca...

Open Booth-ul OMG! are un design usor de recunoscut din orice colt al incaperii unde ar fi amplasata, chiar si atunci cand iluminatul este foarte slaba sau chiar stins, deoarece cabina noastra este ea insasi iluminata din interior. Niciun invitat nu trebuie sa o caute, locul unde distractia ramane imprimata pe hartie este vizibil.