Photobooth Backdrops

Toate pachetele pe care le oferim includ fundaluri pentru cabina foto.

Acestea vin intr-o varietate de modele si culori pentru a se potrivi cat mai bine in decorul restaurantului sau locatiei unde are loc evenimentul si unde urmeaza sa amplasam photo booth -ul.

Fundalurile foto standard au o dimensiune de 2,3 x 2,3 m si sunt sustinute de stativi foto, stanga-dreapta sau se monteaza pe sisteme de aluminiu de tip pop-up.

Daca vrei ca photo cornerul sa fie personalizat 100%, putem produce pentru tine un fundal printat personalizat sau chiar unul din elemente naturale. Dupa ce ne povestesti ce iti doresti sa ai in fata cabinei foto iti vom putea aspune si costul de productie al panoului.

Iti doresti ca fiecare fotografie sa aibe un fundal diferit? Atunci Charoma Key sau fundalul Green Screen sunt alegerea castigatoare.

Cu ajutorul lui photobooth-ul poate folosi pana la 12 fundaluri pe care invitatii fie le aleg pentru fiecare sesiune foto fie se schimba aleatoriu.

Pe langa cele 46 de fundaluri, in portofoliul nostru se regaseste si un panou floral elegant, din bujori si trandafiri albi, pentru cei care doresc ca fundalul sa fie cat mai aproape de unul din flori naturale.

Nu lasa alegerea fundalului pe ultima suta de metri daca ai rezervat cabina foto OMG!. Rasfoieste galeria de fundaluri pentru cabina foto de mai jos si spune-ne modelul care-ti place, verificam disponibilitatea lui si apoi il rezervam pentru tine.