Politica de confidentialitate | ­čôŞ

Politic─â Privind Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal ╚Öi Confiden╚Ťialitatea Acestora

Cine Prelucreaz─â Datele Cu Caracter Personal

SC OMG MEDIA SRL în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului web www.omgcabinafoto.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea efectuării de comenzi online.

Datele dumneavoastr─â cu caracter personal vor fi prelucrate de Societatea OMG MEDIA SRL cu sediul social ├«n Bucure╚Öti, sector 3, str. Lunca Bradului nr. 8, bl. M31K, sc. A, et. 8, ap 33, ├«nmatriculat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului Bucure╚Öti sub nr. J40/3680/2015, Cod Unic de ├Änregistrare: 34283572, telefon: +4 0729.097.354, e-mail: [email protected],

Societatea OMG MEDIA SRL ├«╚Öi ia angajamentul de a lua m─âsurile necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal, cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 si reglement─ârilor ├«n vigoare la nivel na╚Ťional.

Datele Care Vor Fi Prelucrate

Vom prelucra urm─âtoarele categorii de date personale:

  • date de identificare precum nume, prenume, adres─â;
  • date de contact, precum num─âr de telefon, adres─â de email;
  • date biometrice, precum imagini foto/video.

Scopurile ╚śi Temeiurile Pentru Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal

Datele personale ale clien╚Ťilor care au nevoie de servicii furnizate de SC OMG MEDIA SRL, cum ar fi numele ╚Öi adresa vor fi colectate ╚Öi prelucrate pentru a face demersurile ├«n vederea ├«ncheierii unui contract sau execut─ârii unui contract, precum ╚Öi pentru livrarea produselor.

Analiza noastr─â arat─â c─â temeiurile legale corecte sunt:

  • obliga╚Ťia legal─â (Art. 6 (1) c) din GDPR) pentru datele personale colectate pentru facturare.
  • executarea unui contract ╚Öi/sau obliga╚Ťie legala ÔÇô ├«n func╚Ťie de datele colectate (Art. 6. (1) b) si/sau c) din GDPR)

Datele personale oferite ├«n scopul ├«ntocmirii facturii fiscale (sau a altor documente contabile) vor fi prelucrate de c─âtre SC Intelligent IT SRL / Smart Bill servicii de generare, livrare si┬áadministrare facturi si/sau date salarizare. SC Intelligent IT SRL respect─â legisla╚Ťia ├«n vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Mai multe informa╚Ťii despre SC Intelligent IT SRL reg─âsi╚Ťi aici:┬áhttps://www.smartbill.ro/blog/facturarea-in-smart-bill-dupa-gdpr-intrebari-frecvente-aprofundare/

Consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â privitor la imagini foto-video este necesar pentru a presta serviciul de ├«nchiriere cabine foto care const─â ├«n executarea de poze unor ter╚Ťi persoane ╚Öi imprimare, pe loc, a fotografiilor. Consim╚Ť─âm├óntul pentru folosirea imaginilor poate fi retras oric├ónd.

Datele dumneavoastră de contact, cum ar fi, număr de telefon, adresă de email, vor fi prelucrate în vederea prestării serviciului contractat precum și pentru livrarea pozelor în format digital și/sau a documentelor necesare prestării serviciului.

Datele dumneavoastr─â personale cuprinse ├«n documente justificative vor fi p─âstrate de noi timp de 5 ani, ├«ncep├ónd cu data ├«ncheierii exerci╚Ťiului financiar (anului) ├«n care au fost colectate. Prin documente justificative se ├«n╚Ťelege: facturi fiscale, deconturi, contracte de prest─âri servicii ╚Öi altele asemenea.

Imaginile foto/video vor fi ╚Öterse din eviden╚Ťele SC OMG MEDIA SRL ├«n termen de cel mult 30 de zile de la data ├«ncheierii rela╚Ťiilor contractuale, sau de la data retragerii consim╚Ť─âm├óntului, dup─â caz.

Datele de contact (adres─â de email, num─âr de telefon) vor fi ╚Öterse ├«n termen de maximum 90 de zile de la data la care rela╚Ťiile contractuale s-au ├«ncheiat sau de la data retragerii consim╚Ť─âm├óntului.

Orice alte date personale pe care le colect─âm de la dumneavoastr─â vor fi p─âstrate at├ót timp c├ót este necesar realizarea scopului pentru care au fost colectate ╚Öi vor fi ╚Öterse din eviden╚Ťele noastre ├«n maximum 90 de zile de la ├«ndeplinirea acestui scop sau de la retragerea consim╚Ť─âm├óntului, dac─â este cazul.

Transferul Datelor Cu Caracter Personal C─âtre Ter╚Ťe P─âr╚Ťi

Datele cu caracter personal colectate ╚Öi prelucrate de SC OMG MEDIA SRL pot fi transmise c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi dac─â aceasta este o obliga╚Ťie legal─â a societ─â╚Ťii, ca urmare a solicit─ârii persoanei vizate sau la solicitarea unui entit─â╚Ťi publice, ├«n vederea ├«ndeplinirii atribu╚Ťiilor specifice care ├«i revin prin lege.

Datele personale oferite ├«n scopul ├«ntocmirii facturii fiscale (sau a altor documente contabile) vor fi prelucrate de c─âtre SC Intelligent IT SRL / Smart Bill servicii de generare, livrare si┬áadministrare facturi si/sau date salarizare. SC Intelligent IT SRL respect─â legisla╚Ťia ├«n vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Mai multe informa╚Ťii despre SC Intelligent IT SRL reg─âsi╚Ťi aici:┬áhttps://www.smartbill.ro/blog/facturarea-in-smart-bill-dupa-gdpr-intrebari-frecvente-aprofundare/

Datele dumneavoastr─â cu caracter personal pot fi solicitate ╚Öi transmise de societate c─âtre: inspectori ai Agen╚Ťiei Na╚Ťionale de Administrare Fiscal─â, organe ale poli╚Ťiei judiciare, instan╚Ťe judec─âtore╚Öti, executori judec─âtore╚Öti, precum ╚Öi orice alt─â institu╚Ťie sau autoritate public─â ale c─ârei atribu╚Ťii includ solicitarea ╚Öi ob╚Ťinerea de documente ce con╚Ťin date cu caracter personal de la persoane juridice de drept privat.

 

Drepturile Clien╚Ťilor ╚śi Colaboratorilor SC OMG MEDIA SRL

├Än vederea respect─ârii drepturilor dumneavoastr─â, v─â inform─âm care sunt acestea ╚Öi cum pot fi ele exercitate, ├«n conformitate cu dispozi╚Ťiile Legii nr. 677/2001, persoanele ├«nregistrate, in calitate de persoane vizate, au urm─âtoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interven╚Ťie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozi╚Ťie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei (art.18).

Orice informa╚Ťie furnizat─â de dumneavoastr─â va fi considerat─â ╚Öi va reprezenta consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres ca datele dumneavoastr─â personale s─â fie folosite de SC OMG MEDIA SRL-D in conformitate cu scopurile men╚Ťionate mai jos.

├Än vederea respect─ârii acestor drepturi, precum ╚Öi pentru orice solicitare legate de informa╚Ťii, de accesul la date, de rectificare sau ╚Ötergere a datelor vor putea fi exercitate prin una din urm─âtoarele variante: o adres─â scris─â, ├«naintat─â c─âtre SC OMG MEDIA SRL, trimis─â la adresa sediului social sau o cerere trimis─â prin email c─âtre Responsabilul cu prelucrarea datelor.

SC OMG MEDIA SRL va răspunde în termenul cel mai scurt, dar nu mai mult de 30 de zile, oricărei solicitări venite din partea unei persoane vizate.

Pentru orice nel─âmurire, solicitare sau reclama╚Ťie referitoare la colectarea ╚Öi folosirea datelor cu caracter personal, orice beneficiar, reprezentant legal al unui beneficiar ori orice alt─â persoan─â vizat─â se poate adresa Responsabilului cu protec╚Ťia datelor, printr-un email, la adresa [email protected].┬á