Oglinda Foto OMG!

OMG! Oglinda Foto, atunci cand cabina foto ti se pare demodata

OMG! OGLINDA FOTO este ultima moda în materie de creat “Amintriri haioase!”

Tehnologia inovativa și designul spectaculos sunt înglobate în spatele unei oglinzi, decorata in stil retro, care va atrage toate privirile invitaților tai.

Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii.

Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitatii pot lasa mesaje scrise, pot pune emoticoane haioase imediat ce poza a fost facuta si asta cu degetul direct pe oglinda foto, ca doar am zis ca este touchscreen. Adica da, semneaza pe oglinda si apare intr-un colt pe fotografia printata!

Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificând zâmbetul protagoniștilor din fata oglinzii.

OMG! OGLINDA FOTO poate fi insotita de fundal, spatiul necesar fiind de 2,3m x 2,5m sau pentru spatiile mici aceasta poate fi amplasata cu fata la salonul restaurantului ocupand doar 1 x 1m plus masa de recuzita.

Oglinda foto OMG!
Photobooth Oglinda foto OMG!

Un party memorabil

Langa oglinda veti regasi o masa bogata cu aproximativ 50 de piese de recuzita, props-uri, palarii, ochelari supradimensionati, masti de carnaval, bentite haioase, peruci si nu numai.

De la OMG! OGLINDA FOTO veti primi fotografii printate portrait (in picioare) in formatul clasic de 10x15cm sau in formatul deja celebru, strip 5x15cm. Sesiunile pot contine de la 1 la 4 poze si se pot crea chiar si mai multe layout-uri (modele de print) din care invitatii tai sa aleaga pe loc.

Pe scut, o oglinda interactiva, cu touch screen si animatii haioase care iti adauga efectul de „Party memorabil!”

PRET PHOTO BOOTH OGLINDA FOTO

Parerea clientilor