IN TREND!

Photo Booth & Walk-in Cover Magazine, Video Booth 360

tipuri de cabine foto OMG!

CE VA OFERIM?

Indiferent dacă aveți deja o viziune clară sau dacă sunteți în căutarea unei inspirații noi, suntem aici pentru a vă ajuta să aduceți la viață conceptul perfect pentru brandul și mesajul dvs. Prin combinarea creativității cu tehnologia de top, vă oferim idei și soluții personalizate care vă vor ajuta să lăsați o impresie puternică.

Este important să rețineți că nu toate cabinele foto sunt la fel de performante. Diferențele devin semnificative atunci când vine vorba despre tipul de echipament, software-ul utilizat și cunoștințele de a folosi aceste softuri. În acest sens, vă garantăm că folosim doar echipamente de înaltă calitate și software-uri de ultimă generație. Acest angajament pentru excelență se reflectă în calitatea superioară a fotografiilor și videoclipurilor noastre, în viteza de printare și procesare, și, desigur, în varietatea de opțiuni de conținut și grafică pe care vi le oferim. Experimentați diferența alegând serviciile noastre de cabină foto!

Se integreaza usor la:

Petrecere de Craciun Veeam

Photo Booth Petreceri Corporate

Petrecere de firma? Poate fi petrecerea de Craciun, de sfarsit de an sau pur si simplu aniversarea firmei. Angajatii se destind, se cunosc mai bine prin distractie. Si ca aceasta sa fie completa puntem veni noi cu cabina foto de inchiriat in Bucuresti sau in orice parte din Romania. Photobooth-ul va aduce invitatii mai aproape. Vor rade, se vor deghiza cu accesorii amuzante si vor uita pentru o seara de toate task-urile si deadline-urile de zi cu zi.

Photobooth Corporate Events

Photo Booth Festival, gala, concert

Aici distractia este in punctul ei culminant si totusi putem provoca si mai mult fun. Alege un photo booth de inchiriat din cele 4 modele: photobooth inchis, cabina retro/vintage, cabina classy sau oglinda foto. Si daca poza cu magnet este prea old school avem si concepte noi: GIF uri cu efecte speciale, video slow motion, 360 video, lenticular prints. Toate acestea le putem integra in instalatii speciale sau putem personaliza echipamentele noastre astfel incat sa asiguram interconectarea completa cu brand-ul.

Photobooth Corporate Events

Photo booth Lansare de produs

Cum sa faci o lansare de produs interactiva? Un photo booth conecteaza brand-ul cu invitatii, astfel vor share-ui distractia. Vei putea beneficia de echipamente profesionale, fotografii de calitate printate instant, props-uri personalizate, posibilitate de upload in timp real pe pagina de Facebook a companiei, GIF uri, 360X Booth, video slow motion si functie concurs la photobooth. Si in plus putem integra servicii de photobooth sau videobooth in conceptul tau sau in instaltii speciale.

Iti punem la dispozitie 6 tipuri de device-uri

Personalizarea echipamentelor cu care venim la eveniment

Branding și design

La orice eveniment vizibilitatea brandului este importantă. Putem brandui orice: fotografiile, GIF-urile, fundalurile de fotografiere, echipamentele, accesoriile și speech bubbles-urile. Oriunde vrei să pui mesajul tău, noi îl putem scoate în evidență.
Grafica și conceptele pot fi realizate de noi sau îți punem la dispoziție template-uri, cu care să lucreze departamentul vostru de grafică.
Ai la dispoziție și o colecție de modele de fundaluri din care să alegi sau să te inspiri.

SERVICII

Cover magazine Booth for weddings

WALK-in Booth

Vogue Booth

VOGUE Booth

poze cabina foto la cabina foto omg

PHOTO Booth

GIF BOOTH

Photobooth Corporate Events

GREEN Screen 360

SLOW & FAST Motion

Mosaic wall for corporate events

MOSAIC Wall

Square Prints sau printuri patrate

SQUARE Prints

Lenticular prints corporate

LENTICULAR Prints

VIDEO Booth 360 X

OMG! Studio Booth like photo booth but more compact

STUDIO Booth

Props-uri digitale

DIGITAL Props

Fundal Green Screen

GREEN Screen

print tip revista pentru photobooth

COVER Magazine