Cabina foto Retro - Bucuresti

Vrei ca distracția sa fie totala și la vedere?

Atunci Cabina Foto deschisa Vintage (RETRO Booth ) este ceea ce cauți. Aici râsetele si bucuria vor atrage atenția oricărui invitat oricât de conectat ar fi la telefonul mobil :). Este mai degrabă un photo corner decât o cabina foto sau mai englezește open booth. Cocheta și ușor de amplasat datorita dimensiunilor reduse, OMG! Photo Booth RETRO se integrează ușor in orice locație oricat de mica sau pretențioasă ar fi.

Cabina Foto Vintage Retro & Photo Booth Bucuresti
cabina foto OMG!

Cum sunt fundalurile de cabina foto?

Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor cu cabinei foto pot fi printate, culori uni, paietete sau panouri florale. Vestitul green screen (chroma key) care te poate teleporta oriunde. Se poate folosi si fundalul locatiei sau un alt fundal inchiriat sau produs chiar de voi.

La ce tip de evenimente se potriveste?

OMG! Cabina Foto este potrivita pentru orice tip de eveniment nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand. Onoram evenimente cu cabina foto in Bucuresti dar si in restul oraselor din tara.

cabina foto retro OMG! Cabina foto
Photo booth Retro

Cat spatiu ocupa acest photo booth?

Dimensiunea cu fundal obisnuit are 2,3 m lungime cu 2,2 m inaltime. Distanta pana la cabina foto trebuie sa fie de cel putin 1,5m, astfel stim ca incape toata gasca.

Cu ce este dotata cabina foto Retro?

Cabina Foto se bucura de dotarile unui mini studio foto, ceea ce insemna ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand vine vorba de calitatea pozelor. Folosim aparate foto DSLR Canon si surse de lumina profesionale, totul pentru un rezultat printat impecabil pe imprimante cu sublimare termica. Cum? Subli ce? Adica, pozele printate la photo booth sunt rezistente la apa si UV. Le poti tine pe frigider multi ani, fara ca ele sa se degradeze in vreun fel. Doar cu foarfeca …

Guest Book personalizat cu coperta din lemn
Cabina Foto Vintage Retro & Photo Booth Bucuresti

Cum recunosti cabina foto Retro?

Photo Booth-ul Vintage OMG! are un design usor de recunoscut din orice colt al incaperii unde este amplasat. Atunci cand lumina este foarte slaba sau chiar stinsa, locul cabinei este usor de reperat deoarece cabina foto este iluminata din interior. Niciun invitat nu trebuie sa o caute, locul unde distractia ramane imprimata pe hartie este vizibil.

PRET CABINA FOTO RETRO VINTAGE

Cum arata cabina foto Retro la eveniment? 👇

Parerea clientilor