Cabina Foto retro sau vintage la diverse evenimente in aer liber sa in interior

Cabina Foto deschisa ⭐ Retro Photo Booth

Vrei  ca distracția sa fie totala și la vedere? Atunci Cabina Foto deschisa Vintage (RETRO Booth ) este ceea ce cauți. Aici râsetele si bucuria vor atrage atenția oricărui invitat oricât de conectat ar fi  la telefonul mobil :). Este mai degrabă un photo corner decât o cabina foto sau mai englezește open booth. Cocheta și ușor de amplasat datorita dimensiunilor reduse,  OMG! Photo Booth RETRO se integrează ușor in orice locație oricat de mica sau pretențioasă ar fi.

Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor cu cabinei foto  pot fi printate, culori uni, paietete sau panouri florale. Vestitul green screen (chroma key) care te poate teleporta oriunde.  Se poate folosi si fundalul locatiei sau un alt fundal inchiriat sau produs chiar de voi.

OMG! Cabina Foto este potrivita pentru orice tip de eveniment nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand. Onoram evenimente cu cabina foto in Bucuresti dar si in restul oraselor din tara.

Cabina foto vintage, wedding party, recuzita cabina foto din belsug

Vrei sa stii cat spatiu ocupa acest photo booth? Dimensiunea cu fundal obisnuit are 2,3 m lungime cu 2,2 m inaltime. Distanta pana la cabina foto trebuie sa fie de cel putin 1,5m,  astfel stim ca incape toata gasca.

Cabina Foto se bucura de dotarile unui mini studio foto, ceea ce insemna ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand vine vorba de calitatea pozelor. Folosim aparate foto DSLR Canon si surse de lumina profesionale, totul pentru un rezultat printat impecabil pe imprimante cu sublimare termica. Cum? Subli ce?  Adica, pozele printate la photo booth sunt rezistente la apa si UV. Le poti tine pe frigider multi ani, fara ca ele sa se degradeze in vreun fel. Doar cu foarfeca ...

Photo Booth-ul Vintage OMG! are un design usor de recunoscut din orice colt al incaperii unde este amplasat. Atunci cand lumina este foarte slaba sau chiar stinsa, locul cabinei este usor de reperat deoarece cabina foto este iluminata din interior. Niciun invitat nu trebuie sa o caute, locul unde distractia ramane imprimata pe hartie este vizibil.

Cabina Foto Retro amplasata la exterior sau la interior pentru petreceri private sau corporate

Pret cabina foto Retro Vintage