Video Booth 360 X - Slow motion Booth 360 - OMG! Cabina foto

Video Booth 360 X

360x Video Booth sau Slow Motion Booth este produsul care te surprinde din orice unghi atat la propriu cat si la figurat.

Video Booth 360 X La ce poate fi folosit OMG! Cabina foto

La ce ocazii poate fi folosit 360 x Video Booth?

  • inchiriaza 360x Video Booth pentru un party memorabil fie el nunta, aniversare sau petrecerea de craciun a companie
  • foloseste 360 Slow Motion Booth pentru o campanie de activare
  • ajuta-te de 360 Video Booth pentru ati promova brandul
  • alege " Cabina Foto 360 " atunci cand vrei ceva diferit la evenimentul tau
  • adu 360x Video Booth la evenimentul tau pentru vizibilitate online
  • 360 Slow Motion Booth pentru o lansare de produs originala

Cum functioneaza acest Video Booth?

Participantii se vor urca pe platforma de 1 m diametru, platforma care este fixa si sustine o greutate semnificativa de pana la 450 kg, aproximativ 6 persoane.

Bratul platformei care este mobil, se va invarti in jurul platformei si va inregistra miscarile invitatilor din toate unghiurile.

Participantii se pot misca in voie, dansand sau aruncand cu confetti pentru a obtine filmulete cat mai haioase si spectaculoase.

Dupa oprirea bratului, participantii sunt invitati la pupitrul de comanda pentru a scana un QR code care ii va duce catre o galerie de unde isi pot descarca in propriul device filmuletul abia inregistrat.

Video booth 360 X Cum functioneaza OMG! Cabina foto
Cabina foto 360 X Cum primesc invitatii filmarea OMG! Cabina foto

Cum primesc invitatii filmarea de la 360 x Video Booth?

Rezultatul este procesat in aproximativ 30 de secunde sau mai putin iar participantii pot intra in posesia filmuletului pe loc.

Invitatii au de scanat 2 coduri QR. Majoritatea telefoanelor le pot scana direct cu camera.

  1. Primul cod QR te va conecta la reteaua noastra locala.
  2. Codul QR numarul 2 te va duce direct la clipul tocmai inregistrat.

Aceasta metoda de share nu depinde de internet si poate functiona fara probleme in zone unde nu exista deloc semnal GSM sau WiFi.

Clipurile pot fi personalizate?

Pe filmarile rezultate la 360x Video Booth se poate adauga personalizare grafica in functie de tematica evenimentului atat statica cat si dinamica, adica elemente in miscare.

Daca ai un eveniment cu o tematica speciala sau doresti sa surprinzi participantii, putem folosi un fundal green screen care ne va permite sa adaugam un fundal digital in fuctie de tema pe care tu o ai. Deasemenea acest fundal care este de fapt un cilindru poate fi personalizat si la exterior cu branding-ul clientului.

Tot din aceeasi categorie, podiumul pe care invitatii se urca poate fi personalizat deasemenea.

Coloana sonora este iar un element care se poate adauga clipului pentru a-l completa.

360 Video Booth format filmari portrait landscape patrat OMG! Cabina Foto

Care este formatul filmarilor?

Clipurile se pot face atat portait cat si landscape ambele in format full HD 16:9 sau patrate 1:1 daca vrei sa le faci special pentru Instagram.

Filmarile contin efecte de slow & fast motion pentru a le face cat mai deosebite si spectaculoase. Raportul dintre efecte poate fi modificat in prealabil daca iti doresti ca intervalele de slow motion, fast motion sau reverse sa fie altele decar cele propuse de noi sau pe care le vezi in exemplele de pe site.

Unde se poate amplasa si de cat spatiu are nevoie?

Slow Motion Booth 360 are nevoie de un spatiu minim necesar de 3 mp plus 0.5 mp pentru control station. Spatiu recomandat este de 4 mp.

Aceasta “ cabina foto “ 360 se poate monta atat in exterior cat si in interior. Cand lumina soarelui nu mai este prezenta vom adauga lumini suplimentare pentru un rezultat cat mai bun al filmarilor facute pe platforma si pentru a semnaliza cat mai bine locul de distractie la 360x Slow Motion Booth.

Singura cerinta speciala este ca locul pe care este amplasat sa fie cat de cat drept pentru o functionare optima. Pentru siguranta oamenilor care vor urca pe platforma nu putem amplasa pe denivelari accentuate ale terenului. Se poate amplasa pe iarba sau nisip la exterior daca este cazul.

Video Booth 360 X Spatiu necesar amenajare OMG! Cabina Foto
Cabina foto 360 Recuzita palarii confetti baloane de sapun pistol cu bani props OMG! Cabina Foto

Recuzita

Pentru ca distractia sa fie completa alaturi de recuzita de party pe care o gasiti si la cabinele foto, aici veti putea gasi confetti, pistoale cu baloane de sapun sau pistoale care arunca cu bancnote care pot fi personalizate in functie de eveniment iar lista poate continua in functie de tematica.

Cu cat sunt mai dinamice obiectele de recuzita folosite cu atat filmuletele vor fi mai spectaculoase.

Optional

Se poate adauga si un stand TV care sa redea filmuletele facute la Video Booth. Astfel invitatii care nu au incercat inca device-ul sa poata vedea cum sau distrat ceilalti si astfel sa-si doresca si ei un clip care sa le ramana amintire.

Video Booth 360 X Stand TV Sharing Station cu filmari slow motion OMG! Cabina foto

La eveniment participantii vor fi asistati de 2 operatori care se vor ingriji de buna functionare si informare a invitatilor.

360 Video Booth Pret

Video Booth 360 nunta by OMG! Cabina foto
Video booth 360 X by OMG! Cabina Foto
Cabina foto 360 Slow motion video booth OMG!
Cabina foto 360 nunta OMG!