Video Booth 360 X

Video Booth 360 x sau Slow Motion Booth este produsul care te surprinde din orice unghi atat la propriu cat si la figurat.

Video Booth 360 X slow motion incap pana la 6 oameni

La ce ocazii poate fi folosit Video Booth 360x?

  • închiriază 360x Video Booth pentru un party memorabil nuntă, botez, majorat, onomastică, aniversare, banchet sau întâlnirea de 25 de ani de la terminarea liceului;
  • videobooth-ul nostru 360x aduce un strop de distracție în plus. Creați-vă amintiri unice împreună invitații voștri. Vor fi atât de încântați, încât vor face piruete de bucurie!
  • creăm momente comice când invitații își pună în valoare latura amuzantă și în videoclipuri 360x. Cu siguranță vor fi multe hohote de râs și momente de distracție garantate.

Cum functioneaza acest Video Booth?

Participanții se vor urca pe platforma de 1 m diametru, platforma care este fixă și susține o greutate semnificativă de până la 300 kg, aproximativ 6 persoane.

Brațul platformei, care este mobil, se va învârti în jurul platformei și cu ajutorul camerei montate pe el se vor înregistra mișcările invitațiilor din toate unghiurile.

Participanții se pot mișca în voie, dansând sau aruncând cu confeti pentru a obține filmulețe haioase dar și spectaculoase.

După oprirea brațului, participanții sunt invitați la pupitrul de share pentru a scana un QR cod care îi va duce către clipul lor, pe care și-l pot descarcă în propriul device.

Video Booth 360 X
platforma video 360 QR

Cum primesc invitatii filmarea de la 360 x Video Booth?

Rezultatul, clipul, este procesat în aproximativ 30 de secunde sau mai puțin, iar participanții pot intra in posesia filmulețului pe loc.

Invitații au de scanat 2 coduri QR. Majoritatea telefoanelor le pot scana direct cu camera foto.

  1. Primul cod QR îi va conecta la rețeaua noastră locală de transfer;
  2. Codul QR numărul 2 îi va direcționa către clipul tocmai înregistrat.

Metoda noastră de share nu depinde de internet și poate funcționa fără probleme in zone unde nu exista deloc semnal GSM sau WiFi.

Clipurile pot fi personalizate?

Pe clipurile realizate la 360x Video Booth se poate adăuga o personalizare grafică în ton cu tematica evenimentului, grafică statică sau dinamică, adică cu elemente în mișcare.

Tot din categoria personalizare, podiumul pe care se urcă invitații, poate fi personalizat de asemenea.

Coloana sonoră este un alt element care se poate adaugă clipului pentru a-l completa.

Video Booth 360 X

Care este formatul filmarilor?

Clipurile la platforma video 360x se pot face atât portrait cât și landscape, ambele în format full HD 16:9 sau pătrate 1:1 dacă vreți să fie potrivite pentru Instagram.

Filmările conțin efecte de slow & fast motion pentru a le face cât mai deosebite și spectaculoase. Raportul dintre efecte poate fi modificat în prealabil daca vă doriți ca intervalele de slow motion, fast motion sau reverse să fie altele decât cele propuse de noi sau decât cele care le vedeți în exemplele de pe site.

Unde se poate amplasa si de cat spatiu are nevoie?

Slow Motion Booth 360 are nevoie de un spațiu minim de 12mp plus 0.5 mp pentru control station. Spațiul recomandat este de 3,5 x 3,5 metri.

Această “cabina foto“ 360 se poate amplasa atât în exterior cât și în interior.

Când lumina soarelui nu mai este prezentă, vom monta lumini led pentru un rezultat perfect dar și pentru a semnaliza cât mai bine locul de distracție la 360x Slow Motion Booth.

Singura cerință specială este ca locul pe care este amplasată platforma să fie plan. Pentru siguranța oamenilor care vor urca pe platformă nu putem amplasa pe denivelări accentuate ale terenului. Se poate amplasa și pe iarbă dacă este cazul.

Video Booth 360 X Spatiu necesar amenajare OMG! Cabina Foto
Cabina foto 360 Recuzita palarii confetti baloane de sapun pistol cu bani props

Recuzita

Pentru ca distracția să fie completă, alături de recuzita de party pe care o găsiți și la cabinele foto, la platformă veți putea găsi și confeti, pistoale cu baloane de săpun sau pistoale care aruncă cu bancnote. Bancnotele props pot fi și ele personalizate.

Cu cât sunt mai dinamice obiectele de recuzită folosite cu atât filmulețele vor fi mai spectaculoase.

Optional

Se poate adauga si un stand TV care sa redea filmuletele facute la Video Booth. Astfel invitatii care nu au incercat inca device-ul sa poata vedea cum sau distrat ceilalti si astfel sa-si doresca si ei un clip care sa le ramana amintire.

Video Booth 360 X Stand TV Sharing Station cu filmari slow motion OMG! Cabina foto
La eveniment participantii vor fi asistati de 2 operatori care se vor ingriji de buna functionare si informare a invitatilor.

360 VIDEO BOOTH PRET

Parerea clientilor