Cabina Foto
Black Boothy

Perfecta pentru evenimente corporate sau all black

Cabina Foto Black Boothy este potrivita pentru locatiile cu decoratiuni moderne, la petrecerile corporate, lansari de produs sau diferite campanii unde branding-ul primeaza. Este o cabina foto eleganta care se poate personaliza la cerere. Folosita adesea si la evenimentele de tip nunta sau botez, photobooth-ul Black Boothy promite sa aduca cele mai haioase amintiri invitatilor tai.

Cabina foto Classy Photobooth
Cabina foto Classy Photobooth la evenimente corporate

Vrei sa stii cat spatiu ocupa acest photo booth?

La fel ca si sora ei Retro booth, cabina foto Black Boothy ocupa un spatiu de aproximativ 2,5 x 2,5m, spatiu suficient ca invitatii tai sa nu se simta inghesuiti atunci cand se distreaza facand poze sau cand ridica pozele printate.

Cabina Foto Black Boothy este adesea folosita ca Giff Booth sau Slow Motion Booth pentru evenimentele unde partea de social media este foarte importanta.
Cabina functioneaza foarte bine in combinatie cu Mosaic Wall si invitatii tai vor crea, impreuna, cele mai reusite tablouri mosaic facute pe loc la eveniment.

O cabina foto profesionala pentru cele mai bune rezultate

Putem spune ca este o cabina foto “dotata” 🙂 care intoarce priviri la orice eveniment participa. Beneficiaza de lumini profesionale si aparat foto DSLR, folosit si reglat pe setari manuale. Astfel veti avea cele mai bune rezultate in functie de locatia unde este amplasata cabina.

Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la iluminatul din locatie, avem tot ce ne trebuie ca totul sa iasa perfect. Singurul lucru pe care nu-l aducem este priza din locatie 🙂 desi daca evenimentul va avea loc undeva mai pitoresc, vom avea grija sa aducem si sursa de curent.

Cabina foto Classy cu Green Screen la evenimente corporate

PRET PHOTO BOOTH BLACK BOOTHY

Parerea clientilor