Photo booth bucuresti cabina inchisa pentru nunta si botez

Cabina foto inchisa pentru mai multa distractie si discretie

Clasica dar in acelasi timp ultramoderna, OMG! Cabina Foto Inchisa este o cabina foto în adevăratul sens al cuvântului. Efectul magnetic pe care îl are datorita misterului ce se creează în jurul ei, este amplificat și de hohotele de râs ce se aud din interior.

Designul modern nu o lasă neobservată nici chiar cu lumina stinsa, iar invitații vor vedea în orice moment al petrecerii unde este și de unde ridica pozele care se printeaza, imediat după sesiunea din cabina foto.

Cum functioneaza? Invitatii tai vor intra in spatele draperiilor negre sau albe, si feriți fiind de privirile celorlalți invitați, se vor manifesta in voie, lasandu-si personalitatea să transpara din gesturi si expresii dezinvolte.

cabina-foto-inchisa-cu-green-screen-la-restaurant-ancora
destractie maxima la cabina foto inchisa cu perdele negre

Trebuie sa mai stii ca operatorul OMG!Media, nu va intra peste invitati in cabina foto pentru a printa dublurile, triplurile sau cate poze sunt necesare, deoarece acest lucru se face din exterior, participantilor la sesiunea foto, fiindu-le respectata intimitatea.

Va garantam ca pozele facute in cabina foto INCHISA pot fi si mai “nonconformiste” datorita curajului pe care invitatii il capata in spatele cortinei ;).

La fel ca sora sa mai mica in inaltime Cabina Foto DESCHISA, Cabina Foto INCHISA este potrivita pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand.

Dimensiunea pe care trebuie sa o iei in calcul la amplasarea cabinei foto inchise este de 2,5m lungime cu 1,5m latime si 2m inaltime. In aceste cote este inclusa si masa de recuzita cu care venim tot noi. Nu ne place sa depindem de mesele din restaurante asa ca “masa” o dam tot noi :).

Daca esti tentat sa crezi ca in cabina foto OMG! Inchisa nu incap prea multi petrecareti,  o sa te contrazicem usor cu toate pozele pe care invitatii nostri le-au facut deja. Iti spunem doar ca incap lejer 6 persoane iar recordul este de 12 prieteni, deci putem elimina acest mit, pentru ca in OMG! Cabina Foto Inchisa incape toata familia.

Nu o luati ca pe o lauda, dar sa stiti ca avem cea mai frumoasa cabina inchisa de pe piata.

Pret cabina foto inchisa

in cabina foto inchisa incape toata familia