SERVICII PHOTO BOOTH

PHOTO Booth

Fotografii printate pe loc direct de la cabina foto cu grafica personalizata. Peste 6 formate de print disponibile. Fundaluri la alegere.

SLOW & FAST Motion

Clipuri animate personalizate distribuite pe loc. Personalizari dinamice, conffetti, fum sau baloane de sapun completeaza peisajul.

MOSAIC Wall

Un tablou interactiv pe care-l completeaza participantii la eveniment. De aproape se vede distractia invitatilor, iar de la departare imaginea presetata.

Lenticular prints corporate

LENTICULAR Prints

Giff-uri printate direct la eveniment! Surprinzatoare si pentru multi nostalgice, acum pot fi marturia perfecta sau o campanie de branding de succes.

OMG! Studio Booth

STUDIO Booth

Camera foto profesionala + fotograf + lumini de studio + fundaluri la alegere + printuri pe loc = Studio Booth. Mai mult aspect de studio decat de photo booth.

Props-uri digitale

DIGITAL Props

Evenimente tematice cu recuzita atipica? Avem solutia! Props-uri digitale pe care participantii le pot aplica pe poze direct de la cabina foto.

Fundal Green Screen

GREEN Screen

Plaja din Zanzibar, spatiul cosmic, sau orice alta imagine iti doresti pe fundal. Vestea buna este ca poti avea pana 10 fundaluri diferite  din care invitatii pot alege.

print tip revista pentru photobooth

COVER Magazine

Invitatii tai pe coperta de revista. Studio Booth + grafica potrivita vor face ca rezultatul sa arate ca si cum fiecare participant ar fi pe o coperta de revista.