Walk-in Cover Magazine Photo Booth

Descoperiți „Walk-in Cover Magazine Photo Booth”, un concept nou în Romania în divertismentul pentru evenimente private sau corporate.

Acestă incintă nu este doar un fundal obișnuit ci creează o experiență captivantă pentru invitații tăi. Aceștia vor fi atrași ca un magnet, dorind să încerce, pentru ca este un produs pe care nu l-au văzut și nu l-au încercat încă la vreun eveniment.

Perfect pentru orice tip de eveniment, de la nunți elegante la activări de brand pline de energie, acest stand îi invită pe participanți să intre înăuntru și să se traspună în pielea starurilor de revista.

Caracteristici & setup

  • Incinta ocupă un spatiu de 2,1 lungime x 2,5 m inlatime x 1,5m latime. Este important ca acest spațiu să fie disponibil pentru a putea face montajul în locatie, cat si caile de acces sa permita trecerea pieselor ce o alcatuiesc.
  • Interiorul este luminat suficient de puternic pentru ca pozele sau video-urile pe care le fac invitații cu telefoanele lor să iasă perfect.
  • Puteți opta ca la eveniment să asiste și un operator care să-i îndrume pe invitați și să îi ajute să se fotografieze.
  • Sticla Cover Magazine Photo Booth este personalizabilă în tema evenimentului tău. Te vom ajuta și cu o simulare ca sa știi dinainte cum o să arate.
  • Dacă ai angajat și un florist pentru evenimentul tău, trebuie să știi că poți decora și Magazin Booth-ul atât la interior cât și la exterior, astfel totul se va îmbina armonios în decor.
Walk-in Cover Magazin Photo Booth inovativ prezentat de Friends Studios cu doi profesioniști în industria creativă, evidențiind tendințele pentru 2024.
Interacțiune captivantă la Cover Magazin Photo Booth digital cu participante entuziasmate la NAOS 2024

Optional Photobooth + Polaroid prints

  • Daca doresti ca invitatii tai sa aiba si poze printate ca marturie magnetica, iti recomandam sa adaugi si optiunea de photobooth cu printuri polaroid
  • Astfel vor putea sa se amuze si sa faca poze individuale sau de grup pe care le pot pune pe frigider sau le pot pastra intr-un album.

Parerea clientilor