Cand se fac nunti

Cand se fac nunti in 2022?

Află când este recomandat să-ți programezi nunta în anul 2022
Vine un moment în viața cuplului când ambii parteneri, de comun acord, decid să-și sărbătorească relația alături de prieteni și rude si să-și consfințească iubirea și în fața lui Dumnezeu.

Biserica Ortodoxă Romana, în rânduielile bisericești, ne spune când să-ți nu îți programezi nunta:

Nunti in anotimpul rece

Ianuarie Februarie
8-9 5-6
15-16 12-13
22-23 19-20
29-30 26-27

Nunti de primavara-vara

Mai Iunie Iulie August
1 4-5 2-3 20-21
7-8 18-19 9-10 27-28
14-15 16-17
21-22 23-24
28-29 30-31

Sezonul de toamna

Septembrie Octombrie Noiembrie
3-4 1-2 5-6
10-11 8-9 12-13
17-18 15-16
24-25 22-23
29-30

Cand nu se fac nunți in 2022?

În toate zilele de post şi în posturile de peste an:

În zilele de post şi în perioadele de post din timpul anului;

În ajunul şi în zilele Praznicelor Împărăteşti, adică în perioadele: 1-2 februarie(Întâmpinarea Domnului); 1-2 iunie(Înălțarea Domnului); 11 – 13 iunie(Rusaliile); 15 august(Adormirea Maicii Domnului); 13-14 septembrie(Înălțarea Sfintei Cruci);

De luni după Lăsatul secului de carne pentru Postul Sfintelor Paşti și până în Duminica Sfântului Apostol Toma (1 martie – 2 mai);

În Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel (20 iunie – 28 iunie);

În Postul Adormirii Maicii Domnului (31 iulie-14 august);

De Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul (29 august);

În Postul Naşterii Domnului (15 noiembrie – 24 decembrie);

În intervalul dintre Crăciun și Bobotează (25 decembrie – 6 ianuarie).

Pentru a repera mai usor datele cand iti poti programa nunta, am impartit sezonul de nunti in trei:

În cazul în care nu calendarul ortodox este cel pe care îl urmărești, poate te inspiră numerologia, sau lunile potrivite, sau anii.

Află că dacă ați decis să vă căsătoriți în anul 2022, ați făcut o alegere minunată. Astrologii spun că în ultimii 50 de ani nu a fost niciun alt an mai bun pentru căsătorie ca 2022. Asta dacă nu luați în considerare pandemia de COVID-19. 😊

Cine a avut inspirația să se căsătorească deja și a ales 20.02.2022, va avea o căsnicie indestructibila.

Nunta după reguli Feng Shui?

Am studiat un pic și varianta aceasta, pentru ca sunt mulți adepți ai artei Feng Shui și să fim sinceri nu strică niciodată un pic de ajutor „divin” într-o căsnicie. 😊

Cifrele 8 și 9 sau adunarea lor, sunt cifrele care trebuie să guverneze alegerea datei conform principiilor Feng Shui. Cifra 8 simbolizează iubirea veșnică iar cifra 9, împlinire. Așadar, spor la calculat.

Nu lăsați culorile la întâmplare, alegerea corectă a culorilor va atrage bunăstarea și armonia. Dacă vreți să fiți îndrăznețe, evitați albul pentru rochia de mireasă, așa ne învață cultura Feng Shui. Culorile indicate sunt ivoire, crem, roz pal și un pic de roșu, culoarea iubirii.

Lunile anului

Superstițiile vechi te pot ajuta în luarea deciziei de a te căsători într-o anumită lună sau te pot amuza. Ianuarie, no way, căci prevestește văduvie. După așa spaimă, zice-se că dacă te căsătorești în februarie o să vă sprijiniți unul pe celălalt dea-lungul vieții. Și în luna martie este frumos să te căsătorești căci casa voastră va fi ferită de probleme. Peste aprilie sărim căci se spune că multe schimbări se produc pe parcursul căsniciei, deci mai bine nu. Vai, nici luna mai nu stă bine, cică mulți vor interveni între voi, dar vine luna iunie și vă salvează, veți avea o viață lungă și liniștită. Căsătoria în luna iulie vă aduce amintiri duuulci și parfumate cum sunt florile.

Hmm, să te căsătorești în luna august te face amantul dar și prietenul partenerului. Păi nu-i rău. 😊 Septembrie este luna perfecta pentru cei care vor o căsnicie liniștită dar vă sfătuim să ocoliți octombrie, care presară obstacole în mariajul vostru. Frigul din noiembrie nu trebuie să vă descurajeze, căsătoria în luna aceasta este guvernată de noroc. Căsătoria în luna decembrie va face ca steaua iubirii voastre să strălucească mai puternic de la an la an, la fel ca steaua prevestirii nașterii lui Isus.

Vă propunem de asemenea să luați în calcul perioadele de concedii și vacantele copiilor, dar și zilele când se desfășoară marile festivaluri din România sau Europa, căci poate aveți prieteni care își achiziționează bilete.

După ce ați decis care „este ziua voastră” și ați ”pețit” și nașii, este timpul să începeți să alegeți: restaurantul, muzica, biserica, ținutele, pantofii, mâncarea, florile, fotograful, video graful, MC-ul sau vornicul, cum îi spunea pe vremuri, trash the dress sau love the dress?

Pentru și mai multă distracție puteți adăuga pe lista si o cabina foto. Invitații vor pleca cu o amintire pe care o pot share-ui chiar de la cabina pe Email, iar de acolo pe Facebook, Instagram și alte rețele de socializare.

WOW, mult planning dar fără nicio îndoială foarte frumos. Succes!

servicii photo booth