Cabina Foto inchisa OMG

Aseara ne-am distrat la Petrecerea mirilor Credo Events Hall cu cabina foto OMG! inchisa, preferata noastra. (cine a testat, stie de ce!).

Veselie si amintiri haioase am surprins pe printurile facute pe loc la cabina foto. Mirii anului 2018 care vor face petrecerile aici la Credo au putut sa vada live ceea ce vor primi in ziua evenimentului , au cunoscut intreaga echipa plus o parte din colaboratori. Ce poate fi mai linistitor decat sa cunosti toti furnizorii si sa-i vezi si la treaba in cazul in care unii dintre voi nu ati vazut la lucru serviciile contractate.

Loby-ul locatiei ne permite sa amplasam cabiana foto inchisa care este si cea mai buna solutie pentru acest salon, la intrare astfel incat toti invitatii stiu ca acolo este coltul unde petrecerea se amplifica.
Spun despre cabina foto inchisa ca este cea mai buna solutie pentru ca avem parte de o intrare nu foarte mare si in cazul amplasarii unei cabine deschise sau oglinzi foto cu fundal, invitatatii care doresc sa iasa sau sa intre in salon ar trebui sa treaca exact prin mijlocul actiunii, ceea ce nu este tocmai de dorit.

Odata intrati in cabina inhibitiile dispar si incepe chicoteala. Pune ochelarii, aseaza palaria, stai ca mai sunt 2 secunde, hop prima poza, schimba mesajul, da jos palaria si uite asa cronometrul dintre poze genereaza o forfota amuzanta care are ca rezultat un set de poze super haioase.

Daca vrei ca invitatii tai sa aiba parte de o cabina foto care sa-i scape privirile celorlalti invitati atunci OMG! cabina foto inchisa este alegerea ta.