Propsuri personalizate pentru cabina foto

Propsuri personalizate pentru nunta sau orice tip de eveniment

La OMG! Cabina Foto, aducem o notă unică fiecărui eveniment prin serviciul nostru de propsuri personalizate pentru photobooth. Fie că organizezi o nuntă, o petrecere de aniversare una corporate sau orice alt tip de eveniment, props-urile noastre sunt perfecte pentru a adăuga un strop de originalitate, amuzament sau un element de branding in economia evenimentului pe care-l organizezi.

Propsuri personalizate nunta
Mesaje props personalizate - 101 idei pentru nunta ta

Procesul Simplu și Creativ:

  1. Trimite-ne Textele Tale: Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi textele – glumele grupului, porecle, meme-uri sau orice îți trece prin minte pentru a face props-urile cât mai personale și amuzante. Retine! pentru ca props-urile sa fie usor de citit, trimite-ne texte cat mai scurte.
  2. Noi Ne Ocupăm de Restul: Graficianul nostru va crea grafica și va produce props-urile, asigurându-se că fiecare bucată reflectă personalitatea și umorul tău, iar invitații vor fi plăcut surprinși și amuzați de mesajele neașteptate disponibile la cabina foto.

Props-urile personalizate sunt confectionate din carton gros si au dimensiuni aproximative ale unei pagini A4.

In josul paginii vei gasi o galerie cu poze de la evenimente reale, ca sa te poti inspira!

Cat costa props-urile persoalizate?

In fiecare pachet de 4, 6 sau 8 ore de inchiriere sunt incluse GRATUIT 4, 6 sau 8 mesaje personalizate.

Daca ai inspiratie, gasca de prieteni este mare si vrei sa-i surprinzi pe toti, putem produce pentru petrcerea voastra cate props-uri personalizate doriti.

Pretul pentru 1 props pe carton suplimentar este de 10 lei si are dimensiunea de aproximativ 20×30 cm. (spunem aproximativ pentu ca in pagina A4 incadram forma ce va fi decupata iar marimea acestuia depinde de forma in care vom aseza textul tau).

Putem face si props-uri mai mari sau din material plastic. Pentru acestea vom cota in functie de numarul de bucati si de complexitatea graficii.

Propsuri personalizate cabina foto
Mire și mireasă împărtășind un moment dulce în cabina foto.

Mai Mult Decât Personalizare:

Nu te lăsăm doar cu props-urile tale unice. Fiecare pachet vine la pachet cu 30 de props-uri standard, garantate să aducă zâmbete largi și poze de  demne de Instagram.

Te ajutam sa ai un eveniment unic!

Props-urile noastre personalizate nu sunt doar amuzante, dar și un mod minunat de a captura momente unice și amuzante. Invitații tăi vor fi surprinși și încântați de această experiență personalizată.

Vezi mai jos poze cu mesaje personalizate cat si cu props-urile standard pe care le includem in toate pachetele!

Vezi exemple 👇

Parerea clientilor