Propsuri personalizate pentru cabina foto

Propsuri personalizate pentru nunta sau orice tip de eveniment

La OMG! Cabina Foto, aducem o notă unică fiecărui eveniment prin serviciul nostru de propsuri personalizate pentru photobooth. Fie că organizezi o nuntă, o petrecere de aniversare una corporate sau orice alt tip de eveniment, props-urile noastre sunt perfecte pentru a adăuga un strop de originalitate, amuzament sau un element de branding in economia evenimentului pe care-l organizezi.

Propsuri personalizate nunta
Mesaje props personalizate - 101 idei pentru nunta ta

Procesul Simplu și Creativ:

  1. Trimite-ne Textele Tale: Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi textele – glumele grupului, porecle, meme-uri sau orice îți trece prin minte pentru a face props-urile cât mai personale și amuzante. Retine! pentru ca props-urile sa fie usor de citit, trimite-ne texte cat mai scurte.
  2. Noi Ne Ocupăm de Restul: Graficianul nostru va crea grafica și va produce props-urile, asigurându-se că fiecare bucată reflectă personalitatea și umorul tău, iar invitații vor fi plăcut surprinși și amuzați de mesajele neașteptate disponibile la cabina foto.

Props-urile personalizate sunt confectionate din carton gros si au dimensiuni aproximative ale unei pagini A4.

In josul paginii vei gasi o galerie cu poze de la evenimente reale, ca sa te poti inspira!

Cat costa props-urile persoalizate?

In fiecare pachet de 4, 6 sau 8 ore de inchiriere sunt incluse GRATUIT 4, 6 sau 8 mesaje personalizate.

Daca ai inspiratie, gasca de prieteni este mare si vrei sa-i surprinzi pe toti, putem produce pentru petrcerea voastra cate props-uri personalizate doriti.

Pretul pentru 1 props pe carton suplimentar este de 10 lei si are dimensiunea de aproximativ 20×30 cm. (spunem aproximativ pentu ca in pagina A4 incadram forma ce va fi decupata iar marimea acestuia depinde de forma in care vom aseza textul tau).

Putem face si props-uri mai mari sau din material plastic. Pentru acestea vom cota in functie de numarul de bucati si de complexitatea graficii.

Propsuri personalizate cabina foto
Props-uri personalizate photobooth

Mai Mult Decât Personalizare:

Nu te lăsăm doar cu props-urile tale unice. Fiecare pachet vine la pachet cu 30 de props-uri standard, garantate să aducă zâmbete largi și poze de  demne de Instagram.

Te ajutam sa ai un eveniment unic!

Props-urile noastre personalizate nu sunt doar amuzante, dar și un mod minunat de a captura momente unice și amuzante. Invitații tăi vor fi surprinși și încântați de această experiență personalizată.

Vezi mai jos poze cu mesaje personalizate cat si cu props-urile standard pe care le includem in toate pachetele!

Vezi exemple 👇

Parerea clientilor