Photo booth Classy evenimente private si corporate in Bucuresti si in tara.

Cabina Foto CLASSY

Cabina Foto Classy potrivita pentru locatiile cu decoratiuni moderne, la petrecerile corporate, lansari de produs sau diferite campanii unde branding-ul primeaza. Este o cabina foto eleganta care se poate personaliza la cerere. Folosita adesea si la evenimentele de tip nunta sau botez, photobooth-ul Classy promite sa aduca cele mai haioase amintiri invitatilor tai.

OMG! Oglinda foto unde te vezi din cap pana in picioare
OMG! Oglinda foto pe care poti sa semnezi

La fel ca si sora ei Retro booth, cabina foto Classy ocupa un spatiu de aproximativ 2,5 x 2,5m, spatiu suficient ca invitatii tai sa nu se simta inghesuiti atunci cand se distreaza facand poze sau cand ridica pozele printate.

Cabina Foto Classy este adesea folosita ca Giff Booth sau Slow Motion Booth pentru evenimentele unde partea de social media este foarte importanta.
Cabina functioneaza foarte bine in combinatie cu Mosaic Wall si invitatii tai vor crea, impreuna, cele mai reusite tablouri mosaic facute pe loc la eveniment.
Putem spune ca este o cabina foto "dotata" 🙂 care intoarce priviri la orice eveniment participa. Beneficiaza de lumini profesionale si aparat foto DSLR, folosit si reglat pe setari manuale. Astfel veti avea cele mai bune rezultate in functie de locatia unde este amplasata cabina.
 
Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la iluminatul din locatie, avem tot ce ne trebuie ca totul sa iasa perfect. Singurul lucru pe care nu-l aducem este priza din locatie 🙂 desi daca evenimentul va avea loc undeva mai pitoresc, vom avea grija sa aducem si sursa de curent.
OMG! Oglinda foto unde te vezi din cap pana in picioare
Photo booth Classy evenimente private si corporate bucuresti si in Romania.

Pret photo booth Classy