Cabina Foto & Photo Booth Deschisa

Vrei  ca distracția sa fie totala și la vedere? Atunci Cabina Foto DESCHISA  (RETRO BOOTH) este ceea ce cauți. Aici râsetele si bucuria vor atrage atenția oricărui invitat oricât de conectat ar fi  la telefonul mobil :). Este mai degrabă un photo corner decât o cabina foto sau mai englezește open booth. Cocheta și ușor de amplasat datorita dimensiunilor reduse,  OMG! RETRO BOOTH se integrează ușor in orice locație oricat de mica sau pretențioasă ar fi.

Fundalurile folosite la realizarea fotografiilor in fata cabinei foto  pot fi atat uni cat si paiete colorate dar si  vestitul green screen care te poate teleporta oriunde.  Se poate folos chiar si fundalul locatiei unde este amplasata cabina foto.

OMG!Cabina Foto este potrivita pentru orice tip de eveniment nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand.

Cabina Foto OMG! retro style

Vrei sa stii cat spatiu ocupa acest photo booth? Dimensiunea cu fundal obisnuit are 2,3 m lungime cu 2,2 m inaltime iar distanta pana la cabina foto trebuie sa fie de cel putin 1,5m,  astfel stim ca incape toata gasca.

Toate Cabinele Foto OMG! se bucura de dotarile unui mini studio foto, ceea ce insemna ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci cand vine vorba de calitatea pozelor. Folosim aparate foto DSLR si surse de lumina profesionale, totul pentru un rezultat printat impecabil pe imprimante cu sublimare termica. Cum? Subli ce?  Adicaaaa, pozele printate in photo booth sunt rezistente la apa si UV si o sa le poti tine pe frigider multi ani, fara ca ele sa se degradeze in vreun fel. Doar cu foarfeca...

Retro Booth-ul OMG! are un design usor de recunoscut din orice colt al incaperii unde ar fi amplasata, chiar si atunci cand iluminatul este foarte slaba sau chiar stins, deoarece cabina noastra este ea insasi iluminata din interior. Niciun invitat nu trebuie sa o caute, locul unde distractia ramane imprimata pe hartie este vizibil.

Cabina Foto OMG! retro colaj

Cabina Foto Deschisa Pret