Cabina foto inchisa pentru mai multa distractie si discretie

 

        Clasica dar in acelasi timp ultramoderna, Cabina Foto OMG! Inchisa este o cabina foto in adevaratul sens al cuvantului. Efectul magnetic pe care-l are datorita misterului ce se creeaza in jurul ei este amplificat de hohotele de ras ce se aud din interior.

 

        Designul modern nu o lasa neobservata nici chiar cu lumina stinsa iar invitatii vor vedea in orice moment unde este si de unde ridica pozele care se printeaza imediat dupa sesiunea din cabina foto.

 

        Cum functioneaza? Invitatii tai vor intra in spatele draperiilor negre sau albe, fiind feriti de privirile celorlalti invitati si putand sa se manifeste in voie.

 

cabina-foto-inchisa-cu-green-screen-la-restaurant-ancora
destractie maxima la cabina foto inchisa cu perdele negre

 

Trebuie sa mai stii ca operatorul OMG!Media, nu va intra peste invitati in cabina foto pentru a printa dubluri, tripluri sau cate poze sunt necesare, deoarece acest lucru se face din exterior, participantilor la sesiune foto, fiindu-le respectata intimitatea.

Va garantam ca pozele facute in cabina foto INCHISA pot fi si mai “nonconformiste” datorita curajului pe care invitatii il capata in spatele cortinei ;).

La fel ca si sora mai mica de inaltime Cabina Foto DESCHISA, Cabina Foto INCHISA este potrivita pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, petrecere corporate sau aniversare, lansarea unui produs sau promovarea unui brand.

Dimensiunea pe care trebuie sa o iei in calcul la amplasarea cabinei foto inchise este de 2,5m lungime cu 1,5m latime si 2m inaltime (schita) In aceste cote este inclusa si masa de recuzita cu care venim tot noi. Nu ne place sa depindem de mesele din restaurante asa ca “masa” o dam tot noi :).

 

Daca esti tentat sa crezi ca in cabina foto OMG!Iinchisa nu incap prea multi petrecareti,  o sa te contrazicem usor cu toate pozele pe care invitatii nostri le-au facut deja (poze). Iti spunem doar ca incap lejer 6 persoane iar recordul este de 12 prieteni :), deci putem elimina acest mit, pentru ca in OMG! Cabina Foto INCHISA incape toata familia :-).

Nu o luati ca pe o lauda, dar sa stiti ca avem cea mai frumoasa cabina inchisa de pe piata :-).

in cabina foto inchisa incape toata familia