Video 360 + Green Screen la UNTOLD

În vara anului 2021, pentru a patra oară în istorie, Clujul a devenit epicentrul muzicii, magiei și fascinației, adunând pe scena UNTOLD, cea mai grandioasă scenă de muzică electronică din România, o pleiadă de artiști internaționali și locali.

UNTOLD nu a fost doar un festival de muzică, ci o experiență de neegalat, care a rămas în inimile a zeci de mii de participanți. Evident, ca orice festival care se respectă, a avut multiple locuri de atractie si fotografii. Dar în acest an, Chio Chips a adus un concept nou cu ajutorul OMG Cabina Foto: 360x Video Booth cu Green Screen.

Video 360 + Green Screen la UNTOLD
Video 360 + Green Screen la UNTOLD 13

Platforma 360x Video Booth a oferit o experiență complet nouă pentru participanții la UNTOLD. Standul a oferit o oportunitate de a crea conținut video personalizat într-un cadru interactiv și dinamic. Datorită tehnologiei Green Screen, vizitatorii au fost transpusi direct in atmosfera electrizanta de pe scena principală a festivalului UNTOLD. Efectele de lumini, slow & fast motion au facut clipurile niste mici capodopere gata de urcat in social media pentru a fi admirate si de cei care nu au putut participa la festival.

Video 360 + Green Screen la UNTOLD
Video 360 + Green Screen la UNTOLD 14

Clipurile create cu ajutorul 360x Video Booth au explodat pe rețelele sociale, devenind rapid virale. Efectele de lumini, slowmotion & fast motion, momentele de dans până si cele mai frumoase zâmbete și expresii de uimire, fiecare clip a surprins în esență spiritul UNTOLD – un spirit de comunitate, bucurie și libertate.

Video 360 + Green Screen la UNTOLD
Video 360 + Green Screen la UNTOLD 15

Adevărat magnet pentru public, cilindrul de 3×3 metri a fost branduit cu logo-ul Chio, fiind un punct de reper vizibil de la distanță, atrăgând astfel o multitudine de participanți dornici să trăiască o experiență de neegalat.

S-a creat o atmosferă efervescentă în jurul acestui stand, în timp ce participanții își formau cozi pentru a încerca această experiență cu totul nouă. Fiecare vizitator a avut ocazia să-și manifeste creativitatea și originalitatea. Toți participanții au avut posibilitatea de a-și trimite instantaneu videoclipurile.

Video 360 + Green Screen la UNTOLD
Video 360 + Green Screen la UNTOLD 16

360x Video Booth cu Green Screen a revoluționat modul în care festivalul UNTOLD a fost perceput și trăit. A încorporat tehnologia și inovația într-o sărbătoare a muzicii și bucuriei, făcând experiența chiar mai memorabilă.

Aceasta nu a fost doar o experiență de entertainment ci și o formă de interacțiune cu publicul de pe scena digitală, amplificând mesajul brandului Chio Chips și conexiunea cu consumatorii săi.

În concluzie, UNTOLD 2021 nu a fost doar despre muzică, ci și despre inovație și experiențe unice.

Vrei să ai un concept personalizat la evenimentul tău? Contacteaza-ne și vom răspunde prompt.