OMG! Cabina Foto, 100% Romaneasca! | OMG Cabina Foto

Photobooth Cabina Inchisa Targul romanesc la Beraria H

Pe 16 aprilie 2016, peste 100 de branduri românești de haine, bijuterii, mobilă, accesorii, designeri dar si elementul surpriza care nu te-a lasat sa pleci fara o amintire haioasa, mai exact OMG! Cabina Foto, au fost prezenti la Berăria H în București la un super targ tematic, 100% Romanesc organizat de Andreea Esca.

 

omg-cabina-foto-aglomeratie-la-cabina-foto-2Ne-am instalat cabina foto in zona de respiro, chiar langa promotorul distractiei A List Magazine. Cum ieseai dintre podoabe, haine brodate sau covorase romanesti, dadeai cu nasul de distractia de la cabina foto, unde lumea se poza de zor pentru a pleca cu o amintire haioasa printata pe loc, acasa.

omg-cabina-foto-aglomeratie-la-cabina-foto-1

Si s-au distrat de minune aproximativ 1000 vizitatori, mai mult sau mai putin cunoscuti, care au trecut prin cabina foto. Am printat, trimis pe email sau distribuit pe Facebook toate amintirile haioase facute aici.

omg-cabina-foto-aglomeratie-la-cabina-foto-3

omg-cabina-foto-aglomeratie-la-cabina-foto-4

Asa cum ne asteptam, targul a fost un succes atat pentru expozanti cat si pentru cumparatori si cu siguranta va vom intampina cu  OMG! Cabina Foto si la urmatoarea editie de 100% Romanesc.